Ultimele stiri

Record al Poliției Locale: au prins trei persoane ce distrugeau materiale electorale. De ce spune Robu că nici francezii nu îl vor pe Ponta

După ce la începutul săptămânii polițiștii locali au depistat două persoane care distrugeau materiale electorale amplasate în Timișoara, iată că oamenii legii se pot lăuda cu un nou record. Un alt bărbat a fost prins în flagrant în timp ce rupea afișe cu Victor Ponta. Interesant este faptul că, de această dată, vorbim de un cetățean francez.

Primarul Nicole Robu a făcut publică informația conform căreia un cetățean francez a fost prins de polițiștii locali în timp ce rupea afișe cu Victor Ponta de pe raza municipiului Timișoara. Deși spune că a cerut expres polițiștilor locali să vegheze asupra materialelor electorale din oraș,după incident, primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia că nici măcar francezii nu îl vor pe Ponta.

„Se pare că și cetățenii francezi care trăiesc în România sunt speriați la gândul că ar putea câștiga alegerile prezidențiale Victor Ponta. Unul dintre el a făcut un gest reprobabil și sunt foarte nemulțumit că a făcut asta. El a distrus afișe cu Victor Ponta azi-noapte, dar a fost prins de Poliția Locală, pentru că eu am dat dispoziții să fie foarte atenți în această perioadă”, a explicat primarul.

Robu spune că nu știe în ce limbă au vorbit polițiștii cu cetățeanul francez, dar spune că este sigur că aceștia au făcut față conversației, care cel mai probabil s-ar fi desfășurat în limba franceză.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*