Ultimele stiri

Record de amenzi pentru un fast-food din Complexul Studențesc. Vezi ce societăți au fost sancționate

fast food

Deși comercializarea alcoolului este interzisă de ceva timp în Complexul Studențesc, unele societăți comerciale par să nu se lase intimidate de amenzile pe care le primesc. Dovadă stă compania Illinois Com SRL, care este campioană absolută în topul amenzilor, cu 19 sancțiuni.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, împreună cu cei din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar Timișoara au participat la o acțiune comună prin care și-au propus să stabilească dacă societățile care își desfășoară activitatea în perimetrul Campusului Universitar respectă prevederile legale.

“Și de această dată s-a constatat că angajații societătii comerciale Illinois Com SRL nu respectă prevederile din actul normativ care se referă la comercializarea de băuturi alcoolice în Complexul Studențesc, fiind din nou sancționați cu amendă de 2500 lei, ajungând astfel la sancțiunea cu numărul 19”, arată cei de la Poliția Locală.

Alte două societăți comerciale, clubul Happy și Paradisul Piraților, au fost sancționate cu câte 500 lei deoarece nu au respectat prevederile legate de orarul de funcționare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*