Ultimele stiri

Record de amenzi pentru un fast-food din Complexul Studențesc. Vezi de câte ori a fost sancționat

fast food

Fast-food-ul Pret-a-Manger, din Complexul Studențesc sfidează în cotinuare legea. Deși comercializarea alcoolului în campusul universitar este interzisă de o perioadă bună de timp, patronii restaurantului par să nu se lase intimidați de amenzile pe care le primesc. Săptămâna aceasta oamenii legii au aplicat sancțiunea cu numărul 20, fast-food-ului Pret-a-Manger

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat noi controale în perimetrul Campusului Universitar pentru a stabili dacă societățile care își desfășoară activitatea în zona respectivă respectă prevederile legale referitoare la regulile de comerț, precum și legea de Consiliu Local privind comercializarea de băuturi alcoolice și orarul de funcționare. Și de această dată s-a constatat că angajații societății comerciale Illinois Com SRL sfidează legislația în vigoare și nu respectă prevederile din actul normativ care se referă la comercializarea de băuturi alcoolice în Complexul Studențesc, fiind sigura firmă care expune spre vânzare și vinde băuturi alccolice în campus.

Pentru că a comercializat alcool în campusul universitar, societatea s-a ales cu o amendă de 2500 lei, aceasta fiind a-20 a de acest gen.

În urma controlului, alte trei societăți comerciale au fost sancționate pentru lipsa afișării prețurilor și a denumirii firmei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*