Ultimele stiri

Rectificarea bugetară a iscat controverse în plenul Consiliului Local

Un subiect controversat și îndelung discutat în plenul Consiliului Local de ieri a fost legat de rectificarea de buget.

Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu, a cerut 70.000 de lei pentru achiziționarea unor unelte cu care deținuții de la Penitenciarul Timișoara să poată lucra, şi 76.000 de lei pentru mobilier la Grădina Zoologică.

Dacă Romaniţa Jumanca, consilier PSD, a spus că sumele sunt prea mari și că jumătate din bani ar trebui să meargă spre școli, de cealaltă parte, primarul a afirmat că pe partea educației, de-a lungul timpului, s-au alocat sume de bani și că 70.000 de lei nu este o sumă atât de mare.

„Prezența penitenciarului în orașul Timișoara este benefică datorită forței de muncă. Sunt o grămadă de intervenții în oraș pe care le-am realizat cu ajutorul forței de muncă de la Penitenciarul Timișoara. Dacă la 70.000 au fost estimate uneltele, nu este o sumă atât de mare. Trebuie să avem grijă ce se face cu acești bani, să se cumpere lucruri de calitate”, a spus primarul Timișoarei.

Având în vedere inundațiile și pagubele pe care le-au produs ploile abundente din ultimele zile, aproximativ 300.000 de lei au fost alocaţi pentru ajutorarea sinistraţilor din judeţul Timiş. Alte 6 milioane de lei vor merge la Colterm, iar 3 milioane la RATT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*