Ultimele stiri

Regulament concurs SOLE

Sole

I. ORGANIZATORUL
Concursul este organizat si desfasurat de SC SOLE MIZO ROMANIA SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediul in Timisoara, si SC „Soft Class SRL, prin portalul de stiri www.timisoaraonline.ro, denumite in continuare „Organizator”. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.timisoaraonline.ro Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.timisoaraonline.ro

II.  ZONA DE DESFASURARE
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Municipiului Timisoara si judetul Timis.

III.  DURATA CONCURSULUI
Concursul va fi lansat la data de 24.11.2014 si va dura pana la data de 24.01.2015. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

IV.   MECANISMUL CONCURSULUI

1. Trimite o super extra mega reteta culinara care are printre ingrediente lapte, branzeturi, iaurt, kefir, sana, smantana, unt, creme, , , unt) corect si complet explicata, cu ingrediente, mod de preparare si maxim 3 fotografii.
Pe adresa de email: SOLE@timisoaraonline.ro

2. Reteta va fi validata de administrator (pentru a evita grelile gramaticale, cuvinte triviale,repetitii,plagiat,etc) in maxim 48 de ore. (daca dupa cele 48 de ore nu iti vezi reteta pe site si nu ai fost anuntat ca reteta a fost respinsa te rugam sa ne sesizezi).

3. Criteriile dupa care vor fi premiate retetele sunt: design, rapiditate si grad de dificultate (USOR).

4. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati atat pe site-ul www.timisoaraonline.ro cat si pe paginile de Facebook ale TIMISOARAONLINE si SOLE si vor fi mentionati in ziua de luni urmatoare fiecarei saptamani de concurs.

5.  RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, fiecare participant este de acord cu prevederile prezentului regulament.

6.  PREMII
Sponsorul concursului este SOLE MIZO ROMANIA. Vor fi premiati 8 castigatori, oferindu-se astfel 8 premii (Produse lactate SOLE).

V.  DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, Timisoara/judetul Timis, cu exceptia angajatilor Organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).
Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public . Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

VI.  PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.timisoaraonline.ro dupa fiecare extragere, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*