Ultimele stiri

Regulament strict pentru terasele din centrul Timișoarei! Marfa nu va putea fi depozitată oriunde, iar toaletele trebuie să fie cât mai aproape

Dezbateri aprinse pe modalitatea de funcționare a teraselor din centrul Timișoarei în plenul Consiliului Local! Aleșii au decis ca proprietarii vor fi obligați să facă dovada faptului că permit acces la o toaletă la cel mult 250 de metri de punctul de lucru. În plus, aceeași distanță este valabilă și pentru locul în care își vor depozita marfa. În aceste condiții, comercianții își vor putea ține deschise terasele oricât timp vor dori, cu condiția ca vremea să le permită acest lucru.

Deși s-a propus că distanța dintre toaletă și punctul de lucru să fie una mai mică pentru că nimănui nu-i convine să facă un drum lung până la baie, majoritatea consilierilor locali, deși au fost de acord cu propunerea, n-au votat-o. Motivul? Ei bine, ar fi riscat să excludă foarte mulți ofertanți.

În afară de distanțele dintre punctul de lucru și cel până la toaletă și până la locul de depozitare a mărfii s-a mai decis și că proprietarii de terase nu-și vor mai putea lăsa lăzile pe unde apucă. Ca să nu fie inestetic, acestea vor putea fi depozitate doar sub pult, cu condiția să nu depășească înălțimea acestuia.

sursa foto — adevarul.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*