Ultimele stiri

Reguli stricte la concertul HIM de mâine. Vezi aici ce ai voie să faci și ce nu

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii are loc mâine, în Parcul Rozelor. După nouă ani în care n-a mai ajuns în România, trupa HIM își propune să impresioneze până la delir fanii din Timișoara și nu numai.

Concertul va avea loc vineri, 31 iulie, în Parcul Rozelor din Timișoara. Accesul publicului va fi permis de la ora 17,15, căci Aeon Blank va deschide spectacolul de la ora 18.15. De la 19.00 pe scenă va urca trupa Tiarra, iar la 20 este programat un recital al celor de la Myrath. Mult așteptatul concert HIM va începe la ora 21.30.

Circulația va fi restricționată între orele 10 și 23, pe Splaiul Spiru Haret și str. George Enescu, respectiv pe aleile pietonale adiacente Canalului Bega, pe tronsonul cuprins între str. Michelangelo și str. 20 decembrie 1989. Totodată, circulația rutieră va fi închisă pe str. Academician Alexandru Borza (fostă Trandafirilor), între orele 10 și 23. Circulația pietonală va și ea restricționată pe str. Academician Borza, după ora 15, numai pe lungimea gardului Parcului Rozelor, între nr. 6 si 11.

Atenție însă ce luați cu voi la concert. Fanii nu vor putea intra în parc cu: sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, lasere, aparate foto profesioniste cu obiectiv detașabil sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele va fi strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, va trebui să aveți la voi pelerine de ploaie.

De asemenea, odată intraţi în zona de concert, nu veți mai putea să părăsiți parcul şi să reveniți la concert. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*