Ultimele stiri

Reîncep lucrările la Piața Sfântul Gheorghe! Stația de filtrare a aerului a fost mutată

Odată cu vremea bună reîncep și lucrările la Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara. Din acest motiv și pentru că lucrările au fost redemarate și pe cea mai lungă stradă din orașul de pe Bega, Musicescu, stația de filtrare a aerului cumpărată de municipalitate la finele anului trecut pe suma de 700.000 lei, a fost mutată.

De astăzi, stația care are drept scop absorbirea aerului poluat şi purificarea acestuia pe o rază de 350 de metri va sta în fața Grădiniței cu program prelungit nr 23 de pe strada Gavril Musicescu.

„Stația de filtrare a aerului a fost mutată la Grădinița PP 23 de pe strada Musicescu, unde începe un nou șantier. S-a mutat de aici pentru că se reîncep lucrările la Piața Sfântul Gheorghe”, a explicat Alina Pintilie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timișoara.

Staţia de filtrare a aerului, unică în România, a fost achiziționată de municipalitate în luna octombrie a anului trecut pe suma de 678.000 de lei plus TVA la inițiativa consilierului local Petrică Folică. Scopul acesteia a fost de la bun început acela de a fi mutată în zonele în care se deschid șantiere.

DSC_0870

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*