Ultimele stiri

Relaţia dintre liderii locali ai PNŢCD s-a deteriorat. Ce a declarat Cirpian Mihok

Ciprian Mihok

Prezent la şedinţa de Consiliu Local de astăzi, preşedintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, şi-a exprimat, în repetate rânduri, nemulţumirea faţă de PSD şi față de cei doi consilieri locali ţărănişti, Bogdan Herzog și Florin Boncea, care ar fi trebuit să reprezinte interesele PNŢCD.

La sfârşitul şedinţei, Ciprian Mihok a spus câteva cuvinte despre cele întâmplate, declarând că nu a cedat în faţa presiunilor făcute de PSD şi de liderul PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan.

„Toată viaţa m-am antrenat ca să rămân vertical şi nu se putea să nu fiu demn în momentele astea, chiar dacă unii sunt de părere că aş fi pierdut, nu eu neapărat, ci organizaţia municipală. Unii ar putea crede că PNŢCD a ieşit terfelit din toată povestea asta. Dar problema se pune astfel, a-ţi păstra demnitatea, cinstea şi a nu negocia principiile, chiar dacă printr-o hotărâre de Consiliu Local aceste principii sunt călcate în picioare, e o datorie. E datoria noastră, a celor din echipa PNŢCD Timişoara”, a spus Cirpian Mihok.

Întrebat care este soarta lui Valentin Moldovan, acum că a „trădat” PNŢCD şi s-a aliat cu PSD, preşedintele PNŢCD Timişoara a afirmat: „Toată lumea mă întreabă asta şi prefer să luăm o decizie şi după aia să anunţăm. Evident că s-a stricat relaţia în momentul în care a mers pe alte căi, a ciugulit din alte părţi. S-ar fi putut vedea viceprimar, dacă participa la negocierile cu PNL”.

1 Commentariu pe Relaţia dintre liderii locali ai PNŢCD s-a deteriorat. Ce a declarat Cirpian Mihok

  1. —————Felicitari Dle. MIHOK, a-ti reusit un rezultat credibil de normalitate ,,,,,,, Cetateanul hertzoc NU merita luat in seama,,, este un arivist si un farseor,,,,, Bine ca a scapat Timisoara de un astfel de „viceconducator” cu metode de DEZORGANIZARE BINE ORGANIZATA !!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*