Ultimele stiri

Replica la replică. Nicolae Robu i-a răspuns lui Ciuhandu: „ce-aţi făcut, dom’le, cu banii oraşului, de nu s-a văzut nimic în urma dumneavoastră?”

Nicolae Robu

Războiul dintre liberali şi PSD continuă, iar, desigur, cea mai activă voce din tabăra PNL este cea a primarul Nicolae Robu. După ce a lansat mai multe atacuri la adresa PSD, edilul şi-a îndreptat acum atenţia către Gheorghe Ciuhandu pe care îl consideră responsabil pentru formarea noii majorităţi din Consiliul Local, din care fac parte PSD, PPDD şi PNŢCD.

Astăzi, fostul primar a lansat un comunicat de presă în care a vorbit despre Nicolae Robu şi „frustrările” liderului liberal.

Desigur, actualul primar a dat şi el „replica la replică” făcând mai multe acuze la adresa lui Ciuhandu.

„Am citit cu stupoare comunicatul fostului primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.
Acest om, care a ţinut Timişoara blocată 16 ani de zile, care a dus aproape de dispariţie un partid istoric cu înaintaşi iluştri, care a permis clanurilor ţigăneşti să zburde ca pe propria moşie, care are mari probleme de gestiune a banilor și bunurilor publice la controalele Curţii de Conturi, în loc să-şi vadă de pensia nemeritată şi de averea acumulată, are tupeul să se implice din nou în politică, să dea, prin uzurpare de prerogative, PNŢCD pe mâna PSD şi să intoxice opinia publică cu minciuni ordinare.

Stimaţi timişoreni,

Dintre cele peste 100 de lucrări pe care eu le-am gestionat şi le gestionez în oraş în aceşti aproape doi ani de mandat, doar Clădirea Pieţei Iosefin şi Piaţa de Gros au fost începute de dl. Ciuhandu. Începute şi lăsate în blocaj, să ştim exact situaţia! TOATE CELELALTE LE-AM ÎNCEPUT EU! A veni să te lauzi acum, când cineva, în sfârşit, şi-a asumat răspunderea uriaşă de a face ceva pe teren, şi nu pe hârtie, de a fi chiar blamat pentru asta din cauza deranjului inevitabil produs, denotă o lipsă de caracter crasă.

D-le Ciuhandu,

Mă tot întreb – şi-ar trebui să se întrebe şi „alţii”! -: ce-aţi făcut, dom’le, cu banii oraşului, de nu s-a văzut nimic în urma dv., că eu, cu aceiaşi bani, am făcut tot ce este deja finalizat în oraş – peste 100 Km carosabil asfaltat, peste 50 Km trotuare, etc., etc. -, lucrările pe bani europeni fiind, încă, în derulare?
În privinţa candidaturii din partea USL la funcţia de Primar al Timişoarei, iată cum stau lucrurile:
Este adevărat că PSD nu m-a vrut pe mine nicio clipă şi că grupurile de interese au creat presiuni mari pentru ca dv. să fiţi candidatul USL. Victor Ponta a fost de trei ori în Timişoara să se întâlnească cu dv. – niciodată cu mine! -, dv. aţi fost de cel puţin trei ori la Bucureşti – doar mergeam cu acelaşi avion – pentru perfectarea candidaturii. Mie mi se propunea, pe-atunci, ba să candidez în tandem cu dv. la preşedinţia Consiliului Județean, ba să fiu Ministrul Educaţiei. Nu pentru ca n-aţi vrut dv. să candidaţi am candidat eu, d-le Ciuhandu, ci pentru că eu n-am agreat niciun troc şi PNL, în frunte cu Preşedintele Crin Antonescu, a mers pe mâna mea! Deci, frustrarea vă aparţine, d-le Ciuhandu, eu n-am motive să mă simt frustrat, mai ales că am și reuşit să fac PE TEREN pentru Timişoara în mai puţin de doi ani ce n-aţi făcut dv. în 16 și n-aţi fi făcut nici în alţi 100 daca v-ar fi fost daţi!”, a scris primarul într-un comunicat de presă.

1 Commentariu pe Replica la replică. Nicolae Robu i-a răspuns lui Ciuhandu: „ce-aţi făcut, dom’le, cu banii oraşului, de nu s-a văzut nimic în urma dumneavoastră?”

  1. Gabriela Otiman // 6 iunie 2014 a 09:33 // Răspunde

    Perfect de accord!; Desi nu sunt pro/contra niciunui partid politic, traiesc in Timisoara si 16 ani am plans decaderea orasului meu; acum in sfarsit nu am senzatia ca banii nostri se duc pe apa sambetei. Nu se poate construi nimic fara deranj, asa ca dragi timisoreni rabdare! La sfarsit vom avea un oras minunat!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*