Ultimele stiri

Replica lui Ilie Sârbu pentru contestatarii din PSD

În PSD nu este deloc linişte. Ultima declaraţie de război i-a aparţinut senatorului Şerban Nicolae, fost consilier al preşedintelui Ion Iliescu. Acesta susţine că Ilie Sârbu şi Ioan Rus nu au ce să caute în PSD, pentru că nu sunt social-democraţi, informează stiripesurse.ro.

Ilie Sârbu îi dă o replică dură colegului său de partid, despre care susţine că, înainte să devină un contestatar, venea la el să-i ceară funcţii. „Şerban Nicolae apare când apar funcţiile”, afirmă socrul lui Victor Ponta.

„Facem o analiză să vedem de ce s-a întors rezultatul în turul II, un rezultat pe care nu-l estima nimeni. Nu-mi dau seama unde s-a greşit. S-ar putea ca fitilul să fi fost în Diaspora. Pot fi şi alte cauze interne. E greu să faci aprecieri când au fost 10 procente în faţă. Nu putem să ne apucăm noi acum să dam jos pe unul şi pe altul că nu ne plac ochii lor. Eu îl invit pe Şerban Nicolae să facă lucrul acesta la Timişoara, la o şedinţă cu primarii şi liderii de acolo. Dar în 10 ani nu şi-a dat seama domnul Nicolae că nu suntem social-democrați? Când venea la mine să mă roage să-i dau anumite funcţii nu a zis ca nu sunt social-democrat. Trebuia să zică: ‘Tu nu ești social-democrat’. Stăm noi să ne decontăm micile noastre neînţelegeri sau insatisfacţii. El ştie ce am făcut eu în Timiş? Ce am făcut ştiu primarii, organizaţiile, presa din Timiş. Nu am stat în casă cum a stat domnul Nicolae”, a declarat Ilie Sârbu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*