Ultimele stiri

Reprezentanții PSD Timiș despre protestul de mâine: „Este o dovadă clară a politizării mitingului şi a implicării PNL-ului şi a domnului Nicolae Robu în această acţiune”

Sâmbătă, 8 noiembrie, va avea loc un protest anti-Ponta la Timişoara, în faţa Operei. Protestul este unul organizat pe Facebook, iar ora declanşării lui este 18.

PSD Timiș dă o replică acestui protest.

„Organizaţia Judeţeană Timiş a Partidului Social Democrat doreşte să aducă la cunoştinţă timişorenilor un aspect extrem de important legat de mitingul care se va organiza sâmbătă în oraşul nostru. Ţinem să precizăm că respectăm pe deplin opţiunile politice ale fiecărui locuitor al Timişoarei, iar dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constituţie. Acest drept are o conotaţie şi mai puternică în Timişoara, oraş în care s-a murit pentru libertate.

Nu putem fi de acord, însă, niciodată ca un astfel de gest să fie pătat de un partid politic. În cazul de faţă, Partidul Naţional Liberal, care a reuşit să politizeze acţiunea programată pentru mâine. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem atât noi cât şi mass-media, în Piaţa Operei se va citi un text care se doreşte a fi o nouă Proclamaţie de la Timişoara. Până aici, nimic greşit, doar ca informarea publicului larg referitor la această Proclamaţie s-a făcut în mod direct de către Biroul de Presă al PNL Timiş.

Este o dovadă clară a politizării mitingului şi a implicării PNL-ului şi a domnului Nicolae Robu în această acţiune care, din acest moment, nu mai poate purta numele de acţiune civică”, transmit reprezentanții PSD Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*