Ultimele stiri

Rețea specializată în proxenetism, destructurată de polițiștii timișeni

17 percheziții au loc în această dimineață în județul Timiș. Vizată este o rețea specializată în proxenetism , formată în mare parte din recepţioneri la hoteluri, cu vârste între 23 şi 34 de ani, care ar fi racolat clienţii care se cazau în hoteluri de pe raza municipiului Timişoara şi le-ar fi intermediat întreţinerea de raporturi sexuale cu diferite persoane care practică prostituţia.

“La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., efectuează 17 percheziţii pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de proxenetism” , explică cei de la IPJ Timiș.

Până în prezent au fost identificate 40 de tinere care şi-ar fi oferit serviciile persoanelor racolate de recepţionere. Comisionul perceput de membrii grupării varia între 100 şi 1000 de euro. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că sumele de bani obţinute se ridică la aproximativ 80.000 de euro.

În acest context, poliţiştii au în vedere punerea în aplicare a 23 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*