Ultimele stiri

REŢETA ZILEI: Ficăţei la cuptor cu ceapă şi vin

ficatei la cuptor cu ceapa si vin

Ingrediente:

500 g ficăţei
200 g roşii
1 căpăţână de usturoi
câteva frunze de pătrunjel
mix de pui
un pahar de vin roşu de calitate
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
1 ceapă tocată

Mod de preparare:

Speli şi cureţi ficăţeii şi îi laşi la scurs. Speli roşiile şi le tai rondele mai groase. Într-un vas, amesteci ficăţeii cu condimentele mix de pui, cu pătrunjelul tocat fin şi cu usturoiul mărunţit şi ceapa tocată. Torni uleiul într-un vas şi aşezi rondelele de roşii peste care adaugi ficăţeii. Dacă vrei mai poţi picura peste ei puţin ulei, torni vinul şi dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*