Ultimele stiri

REŢETA ZILEI: Peşte în sos de vin alb

peste in sos de vin alb

Ingrediente:

2 peşti (de circa
500 g fiecare)
500 ml vin alb
60 g unt
2 cepe
2 linguri făină
sare  piper

Cum se prepară:

Se curăţă peştele de solzi şi de intestine, se spală, se condimentează cu sare şi piper şi se pune într-un castron mare. Se toarnă peste el vinul alb şi se lasă la marinat 1-2 ore, în frigider. Separat, se taie ceapa rondele, se rumeneşte în unt şi apoi se scoate deoparte. Se scoate peştele de la marinat, se zvântă bine cu prosoape absorbante, se trece prin făină şi se prăjeşte, pe ambele părţi, în untul în care s-a rumenit ceapa, până capătă o culoare aurie. Peştele în sos de vin alb se serveşte cald, garnisit cu felii de lămâie, măsline şi cu roşii cherry, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*