Ultimele stiri

REŢETA ZILEI: Plăcintă pufoasă cu struguri

placinta pufoasa cu struguri

Ingrediente:

3 ouă
200 g făină
80 g zahăr
180 g unt
30 ml lapte
300 g struguri (roşii şi albi)
1 pachet zahăr vanilat
100 g nuci
zahăr pudră pentru decor

Preparare:

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Amesteci făina cu zahărul, adaugi untul moale tăiat bucăţi, laptele, gălbenuşurile şi frămânţi un aluat omogen. Îl laşi la frigider timp de 30 de minute.Între timp, speli strugurii şi îi laşi la scurs. Baţi albuşurile spumă tare cu zahărul vanilat şi tai nucile bucăţi.Ungi şi tapetezi o formă rotundă cu diametrul de 19 cm, întinzi aluatul şi îl aşezi în formă. Pui albuşul şi presari boabele de struguri şi nucile. Coci în cuptorul încălzit în prealabil timp de 25-30 de minute. O laşi să se răcească şi o presari cu zahăr pudră, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*