Ultimele stiri

REŢETA ZILEI: Tagliatelle cu pui şi legume

Ingrediente:

300 g paste tagliatelle
1 piept de pui, fără os şi fără piele
2 linguri ulei
1 ardei gras
3-4 roşii cherry
1 lingură busuioc uscat
2 căţei de usturoi
1 ardei iute
1 lingură seminţe de susan
pătrunjel verde
sare
piper

Cum se prepară:

Se fierb pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, se scurg de apă şi se aşază într-o salatieră mare.Se taie pieptul de pui fâşii, se rumeneşte în ulei bine încins împreună cu usturoiul tăiat feliuţe şi cu seminţele de susan. Se adaugă ardeiul gras tăiat bucăţi şi roşiile tăiate în două.Se condimentează cu rondele de ardei iute, busuioc, pătrunjel, sare şi piper, după gust şi se toarnă peste pastele din salatieră. Se amestecă uşor şi se servesc imediat, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*