Ultimele stiri

Reţinut pentru furt calificat şi tâlhărie

Poliţiştii timişeni au identificat un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă..

La data de 07 iunie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au identificat un tânăr de 24 de ani, din localitatea Checea, judeţul Timiş, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

În fapt, la data de 05 septembrie 2014, tânărul ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, într-o locuinţă situată pe raza municipiului Timişoara, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1000 de lei.

Extinzând cercetările, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au stabilit că, la data de 15 mai a.c., tânărul ar fi smuls unei femei de 81 de ani lănţişorul pe care îl purta la gât.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi recuperării prejudiciilor cauzate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*