Ultimele stiri

Reținuți pentru contrabandă cu țigări. Unde au ascuns marfa

tigari

40.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii oraşului Făget, ascunse într-un autoturism. Acestea erau transportate de un bărbat de 44 de ani şi de o femeie de 36 de ani. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Marți, poliţiştii oraşului Făget au oprit pentru control, în trafic, un autoturism care se deplasa pe D.N. 68 A. Oamenii legii au procedat la controlul autovehiculului, constatând că şoferul, un bărbat de 44 de ani şi pasagera, o tânără de 36 de ani, ambii din Hunedoara, transportau  40.000 de ţigarete de contrabandă, care erau depozitate în patru cutii din carton. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, procedându-se la ridicarea în vederea continuării cercetărilor a întregii cantităţi de ţigarete.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*