Ultimele stiri

Revelion la -15 grade în Piața Victoriei

artificii timisoara

Gerul de afară nu le-a stat în cale miilor de timișoreni care au ales să petreacă noaptea dintre ani în aer liber, în Piața Victoriei. Oamenii nu s-au lăsat intimidați de cele -15 grade și au cântat și dansat alături de artiștii care au urcat pe scenă.  În plus, la miezul nopții s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii.

Chiar dacă la începutul serii pe platoul din Piața Operei se găseau doar câteva sute de oameni, odată cu lăsarea nopții doritorii de distracție în aer liber s-au strâns rând pe rând. Primii care au urcat pe scenă au fost  membrii trupei Flare, care i-au întreținut pe timișoreni până ce pe scenă a apărut Anastasia Sandu care i-a destins cu o serie de cover-uri. Dar partea cea mai așteptată a concertului și cea care a strâns mii de oameni în Piața Victoriei a fost recitalul trupei Vunk. Solistul trupei, Cornel Ilie, a fost și cel care le-a urat „La mulți ani” timișorenilor, care chiar la miezul nopții au avut pare de un spectaculos foc de artificii.

De la eveniment a lipsit primarul Nicolae Robu, care își petrece vacanța în Dubai, dar care a fost înlocuit, bineînțeles, de viceprimarul Dan Diaconu.

artificii

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*