Ultimele stiri

Revista Forbes a desemnat Timişoara ca fiind cel mai dinamic oraş din ţară. Ce spune primarul despre această distincţie

Cunoscuta revistă Forbes a desemnat Timişoara, în cadrul unei gale, ca fiind „cel mai dinamic oraş” din ţară. Primarul oraşului de pe Bega s-a declarat foarte impresionat de acest lucru şi a ţinut să mulţumească timişorenilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă în timpul reabilitării oraşului.

„Aseară am avut bucuria şi onoarea să primesc, din partea reputatei reviste Forbes, premiul pentru cel mai dinamic oraş din Romania, acordat municipiului Timişoara. Forbes este o revistă de talie internaţională în domeniul financiar, tocmai de aceea subliniez că e o performanţă a Timişoarei, obţinerea acestui premiu. Premiul este o recunoaştere a ceea ce se întâmplă în oraşul nostru, în ultima vreme. În 2013, am avut inclusiv 100 de şantiere deschise în oraş şi desigur că existenţa acestor lucrări înseamnă, implicit, un stimulent pentru o mulţime de firme şi pentru dezvoltarea economică a oraşului. Vreau să mulţumesc colaboratorilor din primărie care mă urmează în toată această zbatere de a schimba Timişoara radical, în bine. Vrea să mulţumesc tuturor firmelor implicate. Cel mai mult vreau să mulţumesc timişorenilor pentru că au înţeles nevoia acestor schimbări, a acestor schimbări mai radicale şi pentru că îmi sunt alături în aceste demersuri şi suportă toate inconvenientele ce derivă din abordarea unui front atât de larg. În intervenţia pe care am avut-o acolo, am subliniat că Timişoara nu este numai un oraş dinamic, ci şi un oraş extrem de stabil, un oraş în care economia merge bine şi în cele mai grele momente ale crizei internaţionale, că Timişoara este un oraş în care investitorii sunt sprijiniţi, pe de-o parte prin ofertele noastre, pe de altă parte cu tratarea oricăror cereri ale lor”, a declarat edilul.

Nicolae Robu a ţinut să precizeze că şi în ceea ce priveşte şomajul Timişoara stă foarte bine.

„Timişoara este un oraş mai special, un oraş în care este cea mai scăzută rată a şomajului din ţară”, a mai spus primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*