Ultimele stiri

Rezervă pentru Sala Polivalentă! La Olimpia se intervine de urgență

Sala Polivalenta

Primarul Nicolae Robu încă mai speră că europenele de baschet feminin se vor ține în noua Sală Polivalentă. Toate aspectele, însă, duc spre o altă finalitate. Cel mai sigur meciurile se vor juca la Sala Olimpia, pentru reabilitarea căreia Consiliul Local a alocat, vineri, suma de 590 de mii de lei.

„Se impun intervenții în sistem de urgență la Sala Olimpia, dacă cumva, dincolo de voința noastră, Sala Polivalentă nu va fi finalizată în timp util pentru Campionatul European de Baschet Feminin. Noi urmărim lucrările, numai că antreprenorul general este în insolvență și de aici decurg o serie de lucruri ca lucrarea să fie întârziată”, spune primarul Robu.

Primarul este totuși optimist și speră că lucrarea la Sala Polivalentă va fi terminată în timp util.

„Comisia a constatat că dacă firma și colaboratorii săi se mobilizează corespunzător sala poate fi finalizată în timp util. Noi nu putem să riscăm și să ne bazăm numai pe această variantă având în vedere că constructorul este în insolvență. Trebuie să luăm în calcul și Sala Olimpia. Și prin urmare, am decis să pregătim Sala Olimpia ca soluție de rezervă”, a mai declarat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*