Ultimele stiri

REZULTATE BAC după contestații! Care este promovabilitatea în județul Timiș

bacalaureat

Sute de absolvenți de liceu din județul Timiș au depus degeaba contestații. Doar 55 de liceeni au obținut o notă mai mare după ce au solicitat recorectarea lucrărilor, iar 35 au avut ghinionul de a primi o notă mai mică. În total, în județul Timiș au fost depuse 343 de contestații.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, după afișarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat după contestații, promovabilitatea a crescut cu un procent, adică la 23,28 %.

În acest an, niciun liceu din județul Timiș nu are promovabilitate 100 % la Bac, dar există o școală în care niciun elev nu a luat BAC-ul, și anume Liceul Tehnologic Agricol Orțișoara.

Cele mai bune cinci licee din județul Timiș, în funcție de rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat din acest an sunt: Liceul Teoretic „Grigore Moisil” – 99,7 % promovabilitate, Colegiul Național „C. D. Loga” – 98,11 %, Liceul Teoretic „William Shakespeare” – 97,18 %, Colegiul Național Bănățean – 97,07 % și Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” – 96,83 %.

 Vezi AICI ce note au obținut elevii din județul Timiș!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*