Ultimele stiri

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014 UPDATE 3 S-au afișat rezultatele în școlile din județul Timiș

evaluarea nationala

Mari emoții atât pentru elevii cât, și pentru părinții celor care au susținut, în această săptămână, probele scrise la Evaluarea Națională. Până la ora 12.0p0, la avizierele  școlilor în care candidații au dat examenul vor fi afișate notele obținute, cât și pe site-ul Inspectoratului Școlar Timiș și al Ministerului Educației Naționale, www.edu.ro.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, 4.805 elevi s-au înscris la Evaluarea Națională din acest an, însă 93 au absentat. Un singur absolvent de clasa a VIII-a din județul nostru a fost prins în timp ce încerca să copieze cu o pereche de căști, pe care le avea în urechi, în Lugoj, dar a fost prins de profesorii supraveghetori și eliminat din examen.

UPDATE 1: Între orele 11.00 și 12.00, toți directorii de școli din județul Timiș în care s-a susținut Evaluarea Națională au fost chemați la Inspectoratul Școlar Timiș, pentru a primi listele cu rezultatele obținute de elevi. Urmează ca din moment în moment reprezentanții Ministerului Educației Naționale să le dea acceptul directorilor de a afișa notele la avizier.

UPDATE 2: Potrivit reprezentanților Ministerului Educației Naționale, rezultatele vor fi afișate la avizierele școlilor între orele 14.00 și 15.00. „Sunt introduse în sistem aproximativ 70-80% dintre notele din  judeţe, mai sunt câteva dintre judeţele mari care mai au de introdus notele în aplicaţia noastră”, au declarat reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

UPDATE 3: În urmă cu puțin timp au început să se afișeze notele obținute de elevii din județul Timiș la Evaluarea Națională la avizierele școlilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*