Ultimele stiri

Richard Clayderman, în curând, la Timişoara

Au mai rămas doar două luni până când,  Richard Clayderman îşi va lansa cel mai recent concept de spectacol, “From Paris with Love”, la Timişoara. Concertul va avea loc la Opera Naţională Română din Timişoara,  de la ora 19.30.

“Alegerea ţării noastre pentru această lansare, care va avea loc în luna martie a anului viitor, nu este deloc întâmplătoare. Clayderman a fost primit de fiecare dată de publicul din România cu neţărmurită dragoste, iar prin această lansare, artistul face o dovadă a preţuirii pe care o poartă fanilor săi din România”, se arată în comunicatul de presă care anunţă evenimentul.

Din repertoriul de spectacol nu va lipsi “Ballade pour Adeline”, piesa care a atins recordul de peste 22 de milioane de copii vandute in 38 de tari si care a devenit emblema celebrului pianist.

Richard Clayderman (pseudonimul artistic al lui Philippe Pagès, n.28 deembrie 1953), este unul dintre cei mai iubiţi şi renumit pianişti și compozitori contemporani,el este creator al unui nou stil muzical, numit New Romantic,  înregistrând vânzări record de peste 150 de milioane de copii şi deţinând un palmares de 267 de discuri de aur şi 70 de platină.

Bilete sunt disponibile la agențiile Operei și Teatrului Național din Timișoara și online pe www.vreaubilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 450 de lei – categoria VIP, 350 de lei – categoria I, 250 de lei – categoria a II-a şi 100 de lei – categoria a III-a.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*