Ultimele stiri

Robu a adus dovada. L-a înștiințat pe Stoia în scris încă din luna martie să aducă documetele pentru dosarul de angajare

 

Primarul Nicolae Robu vine cu dovada. Deși viceprimarul Traian Stoia susține că nu i s-a cerut persoanal să își completeze dosarul de angajare, acest lucru se pare că nu este adevărat. Edilul-șef al Timișoarei a prezentat o notă internă prin care viceprimarului i-a fost cerut, în scris, în luna martie a acestui an, să aducă mai multe acte necesare pentru completarea dosarului profesional.

Astfel, după ce Robu l-a apostrofat pe viceprimar în plenul consiliului local de vineri că nu a adus documentele relevante pentru completarea dosarului de angajare, iar acesta a negat că până acum i s-ar mai fi certut așa ceva, Robu a venit cu dovada.

“I-am cerut domnului viceprimar Stoia să-și completeze dosarul de angajat pentru că e gol. Dânsul  a afirmat că îl va completa acum că i-am spus. Eu cred că un viceprimar trebuie să știe și singur că trebuie să completeze acest dosar, în al doilea rând i-am transmis de mai multe ori verbal acest lucru, și în al treilea rând i-am transmis în scris printr-o notă internă din 14.03.2014. Vâzând că tot nu și-a completat dosarul am recurs și la o cere ca să se achite de această obligație și în plenul consiliului local”, a declarat primarul Nicolae Robu.

IMG_20141104_114402

Mai mult decât atât, primarul îl acuză pe Stoia că nu a știut să gestioneze Direcția Terenuri și Clădiri de care s-a ocupat până de curând, când a fost pedepsit și lăsat doar cu domeniul social.

“A fost vraiște în tot ce a avut în atribuție. Se străduiește acum domnul city-manager să recupereze, să facă ordine în acest sector important”, mai spune Robu.

1 Commentariu pe Robu a adus dovada. L-a înștiințat pe Stoia în scris încă din luna martie să aducă documetele pentru dosarul de angajare

  1. Pai…nu inteleg…eu stiu ca atunci cand te angajezi undeva, trebuie sa duci copii dupa acte personale, diplome, examenul medical…
    La Primaria Timisoara nu e la fel?

    Alo, ITM Timis….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*