Ultimele stiri

Robu a fost la întâlnirea cu Barak Obama. S-a pozat sau nu cu liderul american?

Joi dimineața, în cadrul vizitei oficiale pe care o desfășoară în America alături de senatorul Ben-Oni Ardelean, primarul Nicolae Robu a luat parte la un mic dejun cu rugăciune alături de Barak Obama. La eveniment au luat parte 3.500 de participanți, printre care și Dalai Lama sau John McCain.

“Ieri, joi, 05.02.2015, am avut onoarea sa ma numar, la Washington, printre cei 3500 de participanti din intreaga lume, la a 63-a editie a „National Prayer Breakfast”. TOTUL A FOST IMPRESIONANT! Doar trei nume de personalitati prezente vreau sa dau: Dalai Lama, John McCain -contracandidatul lui Barack Obama la alegerile prezidentiale din 2008- si… PRESEDINTELE BARACK OBAMA INSUSI !”, a scris Robu încântat pe pagia sa de Facebook.

Dacă cu senatorul  John McCain, edilul a reușit să stea puțin de vorbă și chiar să facă o poză, de președintele Barak Obama nu s-a putut apropia prea mult, așa că mult dorita poză cu liderul american rămâne încă un vis.

“Cu senatorul John McCain am avut onoarea sa stau putin de vorba si chiar sa fac o poza, chiar inainte de sosirea Presedintelui Barack Obama. Mai rar un politician care sa emane atata caldura sufleteasca blanda! Din pacate, dupa sosirea Presedintelui Barack Obama, fotografierea si filmarea au fost strict interzise, din ratiuni de securitate care trebuie intelese in lumea agitata, uneori cu accese de dementa, in care traim. Evenimentul s-a desfasurat cu noi, invitatii, la mese rotunde, foarte dese pentru ca sala nu era una foarte mare, cate opt la o masa si cu Presedintele -insotit de Prima Doamna, Michelle Obama- si ceilalti vorbitori la un prezidiu, pe o scena. PRESEDINTELE OBAMA A STAT CU NOI 2 ORE, INTRE 8 si 10 !”, a mai explicat Robu.

Puteti urmari discursul Presedintelui Obama la link-ul de mai jos.

http://youtu.be/grwbWLW5srY

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*