Ultimele stiri

Robu a strâns 10.000 de semnături pentru Centura Sud. Ce vrea primarul să îi posteze lui Victor Ponta pe Facebook

Primarul Nicolae Robu a reușit până în momentul de față să strângă aproximativ 10.000 de semnături pentru Centura Sud și campania continuă. Supărat că Guvernul nu reacționează la scrisoare deschisă trimisă, edilul plănuiește să posteze pe profilul premierului Victor Ponta filmulețul în care pe Bulevardul Liviu Rebreanu circulă zeci de TIR-uri, care îngreunează infernal traficul.

“Vreau să mai atac subiectul extrem de sensibil – Centura Timișoarei. Vremea trece și Guvernul nu reacționează la demersul oficial făcut.  Este de neacceptat ca un obiectiv de o asemenea anvergură să nu fie cuprins în Master-Planul pe transporturi. Sunt cu atât mai implicat cu cât am aflat că este vorba de un gest deliberat și nu de o greșală. Cer cetățenilor Timișoarei să fim solidari și să acționăm împreună pentru înlăturarea acestei aberații”, spune primarul Nicolae Robu.

Robu se gândește să-i trimită filmulețul pe Facebook lui Victor Ponta sau, dacă va avea ocazia, spune că intenționează să i-l prezinte și personal.

1 Commentariu pe Robu a strâns 10.000 de semnături pentru Centura Sud. Ce vrea primarul să îi posteze lui Victor Ponta pe Facebook

  1. Apostoaie Constantin // 26 octombrie 2014 a 18:01 // Răspunde

    hello vreu si eu sa semnez in Tabelul de sustinere prin semnaturi a inlocuirii Soselei de Centura-Sud a Timisoarei

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*