Ultimele stiri

Robu acuză: Consilierii locali PSD boicotează proiectele pentru Timișoara

După ce consilierii locali PSD au ales să părăsească sala la ultimul plen al CL, primarul Nicolae Robu îi acuză pe aceștia că boicotează proiectele pentru Timișoara. Acest lucru se datorează refuzului expres a social-democraților de a vota proiecte de pe ordinea de zi suplimentară.

Pentru că spun că sunt sătui ca pe ordinea de zi suplimentară a plenului CL să apară în permanență prea multe proiecte, consilierii PSD au refuzat joi să mai voteze. Cu toate că aceștia și-au oferit disponibilitatea de a veni să voteze în orice altă zi, după ce vor putea citi proiectele, primarul Robu le impută faptul că boicotează proiectele pentru Timișoara.

„Atitudinea lor nu este una în favoarea Timișoarei, ci ei stau la pândă și caută motive pentru a boicota proiectele. Eu îi înțeleg că nu le este ușor să spună că sunt împotriva modernizării Timișoarei, iar ei nu au niciun merit. (…) Cei de la PSD au plecat pur și simplu. Cum poți fii împotriva unei rectificări de buget care permite ca reabilitarea liceelor Loga și Lenau să se facă pe bani europeni? Nu e păcat să cheltuim bani din bugetul propriu, când putem cheltui bani europeni?”, spune primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*