Ultimele stiri

Robu acuză din nou: PSD a încercat să obstrucționeze proiectele orașului

După o săptămână de atacuri și acuze chiar mai dure decât cele din campania electorală, conflictul dintre PSD și PNL a ajuns la punctul culminant vineri dimineața, în cadrul ședinței Consiliului Local. După certuri și un scandal de proporții, viceprimarul Dan Diaconu a rămas în funcție, chiar dacă noua majoritate, care exclude PNL, PDL și pe Adrian Orza, a vrut să îl pună în locul acestuia pe Bogdan Herzog.

Dar, chiar dacă Nicolae Robu se poate bucura de faptul că omul său a rămas în echipa administrativă a orașului, asta nu înseamnă că atacurile la adresa PSD se vor termina aici.

„Coaliţia împotriva Timişoarei funcţionează deja de multă vreme şi eu am făcut cunoscute, în două sau trei momente, încercările de obstrucţionare a proiectelor Timişoarei prin tot felul de intervenţii incorecte, clar făcute la comandă politică. Văzând că n-au făcut faţă singuri, cei de la PSD s-au gândit să-l reactiveze pe omul care a ţinut oraşul blocat 16 ani, pe Gheorghe Ciuhandu, sperând că în felul acesta vor putea să stopeze ceea ce se întâmplă pozitiv în oraş”, a afirmat edilul.

Mai mult, primarul spune că printre proiectele sabotate de PSD se numără chiar și Michelangelo. Nicolae Robu susține că prin comenzi politice, pe șantier s-au trezit, în repetate rânduri, cu diferite controale.

1 Commentariu pe Robu acuză din nou: PSD a încercat să obstrucționeze proiectele orașului

  1. Asa functioneaza PSD, ameninta, controleaza, constrange…comunisti…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*