Ultimele stiri

Robu acuză: „PSD-ul vine ca partid și dă directive să se distrugă materialele electorale”

Atac dur al primarului Nicolae Robu față de PSD. Liderul PNL Timiș își acuză adversarii că se pretează la gesturi josnice de campanie electorală precum distrugerea materialelor electorale, distribuirea de materiale denigratoare la adresa lui Klaus Iohannis, dar și că atentează la integritatea pensionarilor prin Poșta Română prin distribuirea de pliante de susținere a lui Victor Ponta odată cu distribuirea cuponului de pensii.

„Constatăm că oameni cu funcții din PSD declară fără jenă —O să vedeți ce vor păți materialele voastre în noaptea următoare și în ziua următoare chiar am văzut acest lucru – PSD-ul vine ca partid și dă directive să distrugă materialele electorale. Asta nu e campanie electorală”, spune primarul Nicolae Robu

Mai mult decât atât, edilul face referire și la niște pliante pe care românii le primesc în cutiile poștale. Vorbim despre un material printat în care, în cele patru pagini, candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis, este denigrat. Edilul acuză PSD-ul că a printat aceste materiale din banii furați de la cetățeni.

„În cutiile poștale ale oamenilor se distribuie niște pliante scumpe – în jaful pe care PSD-ul îl face, o fi având bani să plătească aceste materiale—, dar întreb eu dacă este normal să faci campanie prin pliante care denigrează adversarii. Asta e campania? Eu cred ca tu trebuie să spui ce ai făcut și ce o să faci, nu să îl denigrezi pe altul”, mai spune edilul.

O altă acuză, pentru care ACL-ul intenționează să sesizeze instanța, este faptul că odată cu distribuirea pensiilor, bătrânii primesc și un pliant pentru susținere lui Victor Ponta. Deși spune că Poșta Română poate distribui orice, Robu nu vede în regulă acest tip de împărțire a materialelor electorale.

„Posta Română spune că i s-a plătit un serviciu și că nu răspunde de conținutul distribuit. Când vine cuponul de pensie primesc un fluturaș, e normal așa ceva? Juriștii pregătesc sesizarea în instanță”, a conchis Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*