Ultimele stiri

Robu acuză: Traian Stoia nu este angajat legal la Primărie

Traian Stoia

Războiul dintre primarul Nicolae Robu și viceprimarul Traian Stoia mocnește! Edilul șef al Timișoarei acuză: Stoia nu este angajat legal la Primărie. Robu a venit și cu documente în acest sens și a prezentat dosarul de angajare al viceprimarului Traian Stoia care nu conține decât fișa de învestire a acestuia în funcția de viceprimar…nimic altceva.

“Traian Stoia nu are nici astăzi angajare legală la PMT. Nu are nimic la dosar nici acum și ne pune în situația de a fi amendați. Atunci ce să poată face acest om dacă nu își face tot dosarul complet”, a declarat Nicolae Robu.

În plus, Robu susține că i-a cerut lui Stoia atât verbal, cât și în scris să depună actele la dosar, fără niciun rezultat, însă. Mai mult decât atât, primarul spune că vicele complotează împotriva lui și îi obligă pe angajații aflați în subordinea sa să nu se supună notelor interne din Primărie.

„Acest om și-a peris să le ceară angajaților avuți în subordine să nu respecte nota mea pentru că tot el este șef peste ei. El nu are ce căuta într-o funcție publică. Ce-și închipuie că în PMT hotărăște nu știu ce grup, sau hotărăște el, sau Ponta? Nu o să vină nici Super Ponta să mă convingă să schimb atribuțiile”, a conchis Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*