Ultimele stiri

Robu ar vrea să se strângă semnături pentru Centura Sud a Timișoarei și la Consiliul Județean

Prefectura Timis

Așa cum anunța încă de luni, primarul Nicolae Robu a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru Centura de Sud a Timișoarei. Semnăturile vor fi strânse în mai multe puncte din oraș, dar și la Primăria Timișoara, la camera 12 și la Info centru. Cu toate acestea, edilul face presiuni și asupra Consiliului Județean și spune că și-ar dori ca un astfel de punct să fie deschis și la CJT.

„Mi-ar plăcea să se deschidă un punct de strângere de semnături și la Consiliul Județean pentru că a avea centură e un obiectiv de interes pentru toată lumea. De ce să nu cerem să apară acest obiectiv în Master Plan, așa cum apar alte centuri, pentru alte orașe ale țării? Aceasta ar fi dovada supremă că Guvernul vrea să facă centură și în Timișoara, nu transmiterea prin viu grai sau prin mai nu știu ce vorbitori a unor promisiuni. De promisiuni ne-am săturat!”, a declarat primarul Nicolae Robu

Semnăturile strânse în urma acestei camanii, vor ajunge la premierul Victor Ponta împreuna cu o scrisoare din partea edilului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*