Ultimele stiri

Robu atacă „apărătorii” Horticultura. Societatea a primit mai mult sprijin în mandatul său

Nicolae Robu

Deși par a fi apărătorii Horticultura, Robu spune că nu PSD-ul este cel care i-a asigurat cele mai bune condiții societății. Astfel, primarul susține că în timpul administrațeie sale, Horticultura a încasat mult mai mult decât a încasat în vremea în care majoritari erau cei din PSD.

Robu motivează că în ciuda acuzelor pe care social-democrații le aduc cu privire la faptul că nu ajută Horticultura, el este cel care a susținut compania. Astfel, în mandatul său Horticultua ar fi câștigat cu aproximativ 3 milioane de lei mai mult decât înainte ca el să fie primar.

„Horticultura pentru zona centrală a încasat din septembrie 2010 și până în august 2011 8,7 milioane. În următorul an, 8,5 milioane. În 2013-2014, perioadă în care, chipurile, pe care administrația Robu o pune în mare dificultate, Horticultura a încasat 11 milioane de lei, deci cu 40 % mai mult. Deci cine asigura condiții mai bune pentru Horticultura? Cei care i-au dat 8 milioane sau cei care i-au dat 11? Asta este realitatea”, a declarat primarul Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*