Ultimele stiri

Robu cere Poliției Locale înlăturarea afișelor electorale de pe stâlpii din Timișoara. Chiar pe sediul PNL Timiș tronează unul

La aproape cinci luni de la terminarea campaniei electorale, pe străzile din Timișoara, încă mai sunt sute de afișe cu chipurile candidaților. Ba mai mult, prin oraș au fost găsite și afișe din campaniia din 2009 a fostului președinte, Traian Băsescu. Vizibil deranjat de acest lucru, primarul Nicolae Robu a anunțat că va cere măsuri urgente Poliției Locale. Se referă la amenzi pentru cei ce au lăsat afișele acolo, dar și la înlăturarea acestora. Edilul s-a mai liniștit, însă, când a aflat că tocmai pe sediul partidului pe care îl conduce tronează un banner cu Klaus Iohannis.

Ziariștii au scos pe masă, în cadrul unei conferințe de presă, o problemă stringentă. Edilul-șef al Timișoarei a fost întrebat ce părarea are despre faptul că pe străzile orașului încă mai pot fi „admirate” afișe și postere din campaniile electorale trecute. Edilul spune că e inadmisibil și că va cere Poliției locale să aplice amenzi, indiferent de partid.

„Nu e în regulă să mai existe afișe electorale. O să cer Poliției Locale să identifica toate afișele și să ia măsuri să fie înlăturate. Nu au ce căuta.(…).E inadmisibil. Dacă se dau jos de către noi, cheltuelile trebuie suportate de cei care le au”, a explicat primarul.

Atenția i-a fost atrasă lui Robu tot de un reporter, care l-a informat pe edil că inclusiv pe sediul partidului pe care îl conduce, PNL, se află un afiș din campania președintelui Klaus Iohannis.

„Pe geam afiş electoral? Da? Dar nu e cu <<Votaţ>i>. Apare Iohannis. Dacă scrie <<Votaţi Iohannis>> e una, noi care l-am promovat Preşedinte pe Klaus Iohannis avem voie să îi punem un portret sau un banner. Dacă scrie <<Votaţi>> acum cer să fie dat jos, în timpul conferinţei. O să vedem, vă garantez că dacă e <<Votaţi>>, va dispărea imediat!”, a încercat să dreagă situația edilul.

Foto — arhivă

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*