Ultimele stiri

Robu dă asigurări: toate proiectele pe bani europeni vor fi gata până în decembrie

În ciuda replicilor acide lansate de PSD și în ciuda avertizării primite din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, primarul Nicolae Robu dă asigurări: toate proiectele europene vor fi gata până în 31 decembrie 2015.

„Nu mai putin de 35 de proiecte pe fonduri europene a asumat sa implementeze administrația Robu! Mai mult de o treime sunt GATA-GATA, CU BRIO, iar celelalte in derulare, in diverse faze, FOARTE AVANSATE, cu exceptia a doua dintre ele, pornite abia cu putin timp in urma din cauza licitatiilor, dar cu posibilitati clare de finalizare cu succes si ele! Am auzit verzi si uscate despre proiectul „Michelangelo”, pe toata durata sa. L-am finalizat LA SUPERLATIV, din toate punctele de vedere! Asa aud si acum despre celelalte!”, a transmis primarul din Sardinia.

Mai mult, Robu lansează și el un mic atac spre PSD și spune că administrația PSD de la CJT n-a fost capabilă să implementeze nici măcar un proiect european.

„DRAGI TIMISORENI, NU LUATI IN SEAMA ELUCUBRATIILE PSD-ISTE ! Va asigur ca, si la capitolul PROIECTE EUROPENE, Timisoara va fi „fruncea”, la sfarsitul termenului: adica, la 31.12.2015! Pana atunci, SA FIM SANATOSI! SI LE UREZ ASTA SI PSD-ISTILOR, „PERFORMERI” LA POLUL NEGATIV, CU ZERO PROIECTE IMPLEMENTATE DE ADMINISTRATIA LOR, LA ACTIV!”, a mai scris Robu pe Facebook.

Postarea primarului a fost insotita de urmatoarea imagine:

11811388_986175658093635_7218910036773270837_n

Robu dă asigurări: toate proiectele pe bani europeni vor fi gata pân în decembrieÎn ciuda replicilor acide lansate de PSD și în ciuda avertizării primite din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, primarul Nicolae Robu dă asigurări: toate proiectele europene vor fi gata până în 31 decembrie 2015.”Nu mai putin de 35 de proiecte pe fonduri europene a asumat sa implementeze administrația Robu! Mai mult de o treime sunt GATA-GATA, CU BRIO, iar celelalte in derulare, in diverse faze, FOARTE AVANSATE, cu exceptia a doua dintre ele, pornite abia cu putin timp in urma din cauza licitatiilor, dar cu posibilitati clare de finalizare cu succes si ele! Am auzit verzi si uscate despre proiectul „Michelangelo”, pe toata durata sa. L-am finalizat LA SUPERLATIV, din toate punctele de vedere! Asa aud si acum despre celelalte!”, a transmis primarul din Sardinia.Mai mult, Robu lansează și el un mic atac spre PSD și spune că administrația PSD de la CJT n-a fost capabilă să implementeze nici măcar un proiect european.„DRAGI TIMISORENI, NU LUATI IN SEAMA ELUCUBRATIILE PSD-ISTE ! Va asigur ca, si la capitolul PROIECTE EUROPENE, Timisoara va fi „fruncea”, la sfarsitul termenului: adica, la 31.12.2015! Pana atunci, SA FIM SANATOSI! SI LE UREZ ASTA SI PSD-ISTILOR, „PERFORMERI” LA POLUL NEGATIV, CU ZERO PROIECTE IMPLEMENTATE DE ADMINISTRATIA LOR, LA ACTIV!”, a mai scris Robu pe Facebook.Postarea primarului a fost insotita de urmatoarea imagine:

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*