Ultimele stiri

Robu, despre arestarea șefilor Poliției Timiș: „Presupun că a existat un temei pentru tot ce s-a întâmplat”

Nicolae Robu

După ce DNA a descins la sediul IPJ Timiș și i-a luat pe sus pe șefii Poliției, primarul Nicolae Robu a făcut câteva comentarii în ceea ce privește situația în care se află cei în cauză.

Edilul spune că justiția este cea care trebuie să se pronunțe și că nu este în măsură să judece pe nimeni, deși cel mai probabil există un temei pentru arestarea polițiștilor.

“Nu vreau să comentez. Instanțele judiciare trebuie să se manifeste fără ingerințe din partea nimănui, să-și facă datoria, să analizeze, să analizeze ce este de analizat, respectiv de anchetat, să judece dacă se ajunge la judecată și să stabilească vinovații sau nevinovății și pedepsele aferente vinovățiilor. În ceea ce mă privește, ca om politic, nu vreau să comentez nici de bine, nici de rău. Presupun că a existat un temei pentru tot ce s-a întâmplat ieri și mai multe nu am de spus”, a spus primarul Nicolae Robu.

Întrebat dacă a avut contact direct cu șeful Poliției Timiș, în vreo împrejurare cerându-i să facă ceva în mod special, Robu a spus: „Nu-mi aduc aminte dacă am sesizat personal, am mai cerut ca împreună cu Poliția Locală să se acționeze în anumite situații”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*