Ultimele stiri

Robu despre Bogdan Herzog: L-am făcut frustrat, și dăcă vreți, îl mai fac o dată

Nicolae Robu

L-a făcut frustrat pe consilierul independent Bogdan Herzog chiar în ședința de Consiliu Local, dar nu îi pare rău. Asta spune primarul Nicolae Robu, care consideră că limbajul folosit la adresa fostului țărănist a fost unul just având în vedere modalitatea în care acesta a încercat și chiar a reușit să boicoteze proiectul de finanțare a echipei ACS Poli Timișoara propus chiar de edil.

„Libajul pe care eu l-am folosit nu este cel prezentat în presă. L-am făcut frustrat, și dăcă vreți, astăzi îl mai fac o dată.  Ei ( n.r. Herzog și grupul PSD) n-au bărbăția să-și asume o situație. Restul sunt invenii. Nu pot coborî la nivelul unor asemenea indivizi. Până acum i-am tratat cu respect considerând că sunt consilier locali ca și cei din partidul meu. Una discutăm la ședințe și alta s-a întâmplat în plen”, a explicat primarul Timișoarei.

Ideea pe care o susțne edilul este aceea că atitudinea grupului PSD și implicit a independentului Bogdan herzog a fost cea care l-a deranjat. Mai exact, se pare că la ședința pe tema ordinii de zi avută cu o zi înainte de plen nimeni nu a susținut că nu dorește moddidicarea finanțării altfel decât proiectul propus de edil.

„Am discutat cel puțin 15 minute asupra importanței alocării sumelor pentru cele patru echipe, pentru că ele sunt calculate și nu ne putem juca cu ele. Le-am explicat că în domeniul acesta nu se poate lucra cum vor ei. Sunt două soluții radicale. Ori se dorește sprijinirea sportului, ori nu mai dăm deloc, pentru că a da puțin înseamnă irosirea acelor bani. Atitudidea mă deranjează. Când vezi că cineva vrea să facă rău, nu poți lăsa să se întâmple acest lucru. De asta am folosit cuvinte dure și le voi mai folosi. Am avut o ședință înainte. Dacă voiau o modificare, trbuiau să o susțină, să o argumenteze. Odată ce s-a luat o decizie de o majoritate, dar atunci trebuie respectată”, a mai adăugat edilul.

Nicolae Robu recunoaște, însă, că la ședința despre care vorbește, Bogdan Herzog, cel ce a făcut amendamentul pentru modificarea modalității de finanțare, a lipsit.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*