Ultimele stiri

Robu despre clădirea Modex: Așa cum e, e o rușine pentru Timișoara

Robu declară război proprietarilor clădirii Modex, aflată în centrul Timișoarei. Acesta spune că este deranjat de structura arhitecturală a clădirii, care periclitează imaginea celorlalte clădiri istorice din zonă.

“După ce am pus în valoare  mai bine Clădirea Operei Române prin iluminarea artistică, uitându-mă la cum arată Opera, Muzeul chiar dacă este în lucru, cum arată Palatul Lloyd, nu mă refer la cum arată aceste clădiri și nu mă refer la cum arată ci la stilul lor. Ma oripilează clădirea Modex. Este o proprietate private și nu putem vorbi de demolarea lor, dar cer proprietarilor să îngrijească această clădire pentru că la omentul acesta este o rușine pentru Timișoara”, spune Robu.

Robu spune că ii va notifica pe proprietari pentru a pune la punct clădirea. Asta ar însemna că aceștia ar trebui vină cu un proiect de reabilitare făcut de un arhitect.

“Îi vom notifica, dacă nu se vor lua măsuri, adică dacă nu se vine la Primărie cu un desfășurător al operațiunilor de intervenție, după notificare vor urma amenzi. (…) Ea (n.r. clădirea) trebuie să fie îngrijită, înlăturate kitch-urile și agregatele de climatizare. Trebuie să se vină cu un proiect de reabilitare, făcut astfel încât clădirea să fie în stilul architectonic al zonei”, a declarant vinery primarul Nicolae Robu.

1 Commentariu pe Robu despre clădirea Modex: Așa cum e, e o rușine pentru Timișoara

  1. Nelu Andrei // 12 iulie 2014 a 16:55 // Răspunde

    1.In loc de astfel de comentarii, mai bine ar lua cladirea MODEX in spinare si s-o mute mai in spate.
    2. Oare cine a cotizat astfel incat primaru sa se prevaleze de pozitia pe care o are si sa se lege de 2 ani tot mai des de existenta acestei cladiri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*