Ultimele stiri

Robu, despre lucrarea de la Michelangelo: I-aş ruga pe scepticii acestei lucrări să facă angajamentul ca dacă ea iese la timp şi cum trebuie, şase luni să nu se folosească de ea

Nicolae Robu

Sătul de critici pe tema lucrării de la Pasajul Michelangelo, primarul Nicolae Robu le-a cerut public cârcotașilor ca atunci când lucrarea va fi finalizată să nu folosească pasajul subteran pentru cel puțin șase luni. În această categorie intră și consilierul PC, Nistor Geană, care în ultimul plen al consiliului local i-a cerut edilului explicații cu privire la stadiul lucrării.

Geană a vrut să știe de ce apa băltește în groapa unde urmează să se contureze pasajul subteran, iar Robu nu a ezitat să-i dea replica:

„Domnule consilier, legile fizicii fac ca apa să se strângă acolo unde e o groapă şi în Statele Unite ale Americii şi unde vreţi. Noi nu ne permitem să facem băşcălie pe acest subiect. O parte foarte vocală dintre timişoreni tratează această problemă ca fiind primul experiment de realizare a unui subpasaj în lume”.

După ce a spus că lucrările sunt în grafic, Robu nu a ratat ocazia de a-i înțepa pe cârcotași:

”I-aş ruga pe scepticii acestei lucrări să facă angajamentul ca dacă ea iese la timp şi cum trebuie, şase luni să nu se folosească de ea”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*