Ultimele stiri

Robu despre noul Cod Fiscal: Nu vin cu o critică oarbă asupra acestuia

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu critică noul cod fiscal propus de rivalii din PSD. Edilul se declară adeptul fiscalității reduse și spune că nu-și dorește să vină cu o critică oarbă la propunerea Guvernului Ponta.

„Nu vin cu o critică oarbă asupra acestuia (n.r. noului Cod Fiscal) . Câteodată și adversarii vin cu lucruri bune. Fiecăruia îi vine rândul să facă și lucruri bune și mai puțin bune”, spune Robu.

Totuși, edilul-șef al Timișoarei atrage atenția că orice reducere a taxelor și impozitelor trebuie făcute în urma unor analize serioase.

„Sunt adeptul fiscalității reduse și nu pot decât să fiu mulțumit când cineva reduce fiscalitatea indiferent cine este acela. Dar orice reducere a taxelor și impozitelor trebuie făcute în urma unei analize serioase. Nu știu dacă Guvernul a făcut aceste analize, nu este problema mea. Știu însă că a apărut din partea Consiliului Fiscal un aviz negativ pe actualul Cod Fiscal, explicat prin opinia că ar introduce deficite de peste 3 % la țintele bugetare stabilite. Dacă e așa, Guvernul trebuie să facă modificările necesare”, a mai afirmat edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*