Ultimele stiri

Robu despre proiectul pentru suspendarea președintelui: Un demers de un ridicol greu de depăşit

Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, îl acuză pe fostul lider PNL Călin Popescu Tăriceanu, prin intermediul unui mesaj public, că pune la cale un demers de un ridicol greu de depăşit şi, în plus, de o parşivenie rară, menit să-l favorizeze pe Victor Ponta în alegerile prezidențiale

“Proiectul d-lui Călin Popescu-Tăriceanu – agreat, desigur, de şefii săi din PSD: Victor Ponta, Ilie Sârbu etc.-, de nouă suspendare a Preşedintelui României Traian Băsescu, de data aceasta printr-un referendum organizat simultan cu turul 1 al alegerilor prezidenţiale este un demers de un ridicol  greu de depăşit. Dar, mult mai grav decât atât, el este, în acelaşi timp, unul de o parşivenie rară, menit, ca şi amnistiile fiscale, ca şi „ordonanţa”, ca atâtea altele, să altereze alegerile prezidenţiale în favoarea lui Victor Ponta”, spune Robu.

În cadrul mesajului, Robu face apel direct la Călin Popescu Tăriceanu, pe care în acuză că pătează scaunul unor figuri liberale precum Brătienii sau I.G. Duca.

„Ştiţi foarte bine, d-le Tăriceanu, că cetăţenii acestei ţări nu trebuie să-şi voteze Preşedintele, la 25 de ani de la Revoluţie, în funcţie de cum se poziţionează el faţă de Preşedintele aflat la sfârşit de mandat, indiferent cum s-ar numi el! Ei trebuie să aleagă în funcţie de calităţile intrinseci ale candidaţilor, de viziunea, obiectivele şi proiectele lor. De ce bruiaţi o astfel de alegere?

Chiar nu vă daţi seama ce imagine de primitivism va avea România în ochii lumii civilizate, după o asemenea nouă „ispravă”?

Nu vă apasă, nici un pic, faptul că aţi stat, totuşi, pe-acelaşi scaun pe care-au stat Brătienii, I.G. Duca şi ceilalţi liberali iluştri, d-le Călin Popescu-Tăriceanu?”, se mai arată în mesajul liderului PNL Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*