Ultimele stiri

Robu: „E timpul ca Titu Bojin și colegii lui de la PSD să și-o încaseze. Eu prezint documente oficiale, să prezinte și PSD-ul”

Începutul de campanie electorală este tot mai vizibil la Timișoara, iar banii primiți de oraș de la Guvern par să fie cel mai sensibil subiect. Mai exact, de această dată vorbim de cele 5 milioane de lei pe care Guvernul a promis să le aloce pentru noul corp al Spitalului de Copii Louis Țurcanu.

Supărat pe declarațiile făcute de președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, în repetate rânduri, primarul Nicolae Robu a ieșit la atac. Acesta suține că banii promiși de Guvern pentru Spitalul de Copii nu au venit încă și că PSD-ul încearcă să dezinformeze timișorenii.

„Am văzut nişte declaraţii ale domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Timş, Titu Bojin, şi apoi declaraţii printr-un talk show în care vorbea despre banii pentru Spitalul de Copii. Eu spun că nu s-au dat bani. Mereu cer ca cei de la PSD să prezinte un ordin de plată, dar nu au, nici măcar pentru un leu. Sumele virate efectiv de guvernul Ponta sunt ZERO lei. De aici şi până la a merge să mai şi pretinzi că banii altora şi munca altor îţi aparţin, se întrec toate limitele. (…)Preşedintele CJT Titu Bojin şi colegii lui de la PSD care subestimează inteligenţa timişorenilor e timpul să și-o încaseze”, a spus primarul Nicolae Robu.

Cu toate acestea, Robu recunoaște că încă nu e nevoie de banii Guvernului, pentru că deja PMT a alocat aproape 3 milioane de lei, dar este supărat foc pe faptul că banii investiți până în momentul de față puteau fi cei de la Guvern, iar cei alocați de Primărie ar fi putut fi folosiți la alte lucrări.

1 Commentariu pe Robu: „E timpul ca Titu Bojin și colegii lui de la PSD să și-o încaseze. Eu prezint documente oficiale, să prezinte și PSD-ul”

  1. savin nicoleta // 14 octombrie 2014 a 15:33 // Răspunde

    minciuna reprezinta un stil de viata pentru PSD , iar la vot se bazeaza pe cei varstinici , care sunt multi la numar si merg efectiv la vot . Ii sfatuiesc si pe cei tineri sa se mobilizeze si sa mearga la vot , altfel ne meritam soarta cu privire la PSD-isti .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*