Ultimele stiri

Robu face apel la “responsabilitate”! Despre ce este vorba

Mai e puțin până proiectul de lege privind bugetul pe anul 2015 va intra în dezbatere. În acest sens, primarul Nicolae Robu face un apel către parlamentari și le cere să dea dovadă de responsabilitate și să ofere educației un buget mai mare decât cel de anul trecut.

Edilul spune că o țară nu are șansă la prosperitate dacă nu are oameni educați. Tocmai în acest sens este și aplul pe care s-a lansat:

“În curând, proiectul de lege privind bugetul pe 2015 va intra în dezbatere parlamentară. Fac apel la Guvern și la parlamentari să dea dovadă de responsabilitate și să dea țării un buget în care educația să nu mai fie dusă în derizoriu cu alocări de sub 3%, cum a fost cazul în 2014. O țară n-are nicio șansă la prosperitate fără oameni bine educați. Iar o educație de calitate presupune, la toate nivelurile -de la grădiniță până la universitate-, dascăli de calitate, motivați, și nu frustrați, nu umiliți și o infrastructură educațională modernă, nu perimată sau chiar degradată, cum este, în bună măsură, cea a școlii românești”, a spus primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*