Ultimele stiri

Robu, fericit nevoie mare. Care este motivul

Ultimul sondaj lansat pe Facebook de către primarul Nicolae Robu a ajuns la final. Peste 1000 de persoane și-au exprimat părerea cu privire la activitatea edilului în cei doi ani și jumătatea de mandat, iar primarul este în culmea fericirii.

Pentru moment, Robu a ales să facă public doar rezultatul ultimei întrebări, cea care vizează activitatea sa generală ca primar. 51% dintre votanți au spus că prestația acestuia a fost una excelentă.

„În sondaj a fost vorba numai de proiecte realizate. O să vă dau rezultatul cu țârâita. La ultima întrebare, <Cum apreciați prestația mea în ansamblu?>, au răspuns 1013 persoane, foarte multe, prin urmare, și, evident, la un astfel de sondaj, nimeni nu poate influența ce se întâmplă, nimeni nu poate nici trișa, rezultatul este următorul. 51 % spun excelentă, 39% bună, 5 % slabă, 4% foarte slabă, 1 % nu se pronunță. La obiective pe care nu le cunosc, că sunt în anumite cartiere, iar oamenii nu le cunosc, abordarea a fost nu mă pronunț. Deci, răspunsurile au fost obiective”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*