Ultimele stiri

Robu furios pe guvernanți. Care este motivul

Timișoara a fost lăsată, din nou, pe dinafară de către Guvern la împărțirea banilor pentru obiectivele sportive. Primarul Nicolae Robu este foc și pară și spune că a fost scos din sărite atunci când a văzut declarația ministrului Liviu Dragnea prin care spune că l-a sunat pe primarul Clujului, Emil Boc, pentru a-i oferi sprijin pentru realizarea unor baze sportive și a unui bazin, în condițiile în care la Cluj există deja asemenea obiective.

Primarul spune că nu este deranjat de faptul că se fac investiții în alte zone, dar spune că orașul de pe Bega nu poate fi sfidat într-un asemenea hal.

„Ce mă nemulțumește de la nivelul Guvernului este atitudinea avută în programul de obiective sportive. (…) Nu poți să lași de izbeliște orașe unde lispsa este acută, și să dai acolo unde mai există. Chiar nu este în regulă. Dacă se ajunge la o nouă majoritate în Parlament și aceasta va avea aceeași atitudine față de Timișoara nu voi avea nicio jenă să fiu critic dacă vor fi nedrepți cu Timișoara”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*