Ultimele stiri

Robu îi contorizează „minciunile” lui Bojin! Ce contraargumente îi aduce

robu-bojin

Lupta electorală este tot mai acerbă în Timiș! După ce președintele Consiliului Județean a lansat mai multe acuze la adresa primarului Nicolae Robu, acesta îi dă o nouă replică. Edilul-șef a urmărit declarațiile social-democratului din ultima perioadă și a ales să-i dea câte un contraargument pentru fiecare afirmație.

Astfel, într-o postare pe site-ul de socializare Facebook, primarul Nicolae Robu demontează fiecare declarație pe care președintele CJT, Titu Bojin, a făcut-o la adresa sa.

Iată ce a scris edilul:

“Minciunile lui Bojin in saptamana 19-26.10.2014:

1. „Robu a obtinut 48 000 de voturi”. In realitate, Robu a obtinut 55 422 de voturi

2. „Pt Spitalul de Copii, Guvernul a mai alocat 2 milioane de lei pe langa cele 5 milioane date deja”. In realitate, Guvernul nu a dat inca NICIUN LEU pt Spitalul de Copii si nici pt vreun alt obiectiv al Timisoarei

3. „Centura Timisoarei a fost aprobata pt finantare din fonduri europene”. In realitate, centura Timisoarei nici macar nu apare in master planul pe transporturi pe 2014-2030, iar finantarea ei n-are cum sa fie aprobata, cata vreme nici macar nu s-a deschis sesiunea de depunere de cereri de finantare pe noile programe europene.

4. „Am fost la Bucuresti la ministere dupa bani”. In realitate, dl. Bojin a fost la Bucuresti la DNA”

În plus, în cadrul unei conferințe de presă, Robu a ținut să precizeze că membrii PSD doresc să jefuiască bunul public.

„M-am săturat să văd atâta minciună, să văd cum în loc să existe preocupare pentru binele public, preocuparea este de a jefui. Să nu uităm că Titu Bojin și Traian Stoia sunt oamenii care au făcut o tentativă de a lua o clădire din bugetul municipiului. Câtă vreme sunt eu primar acea clădire nu va ajunge la PSD cu un preț mai mic decât cel  stabilit de evaluare”, mai spune Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*