Ultimele stiri

Robu îl așteaptă pe Marcel Mihoc în PNL

Numai cuvinte de laudă are președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, la adresa fostului PSD-ist Marcel Mihoc. De când a aflat că acesta a ales să-i părăsească pe social-democrați, chiar dacă ei se află la putere, Robu spune că este tot mai evident că lucrurile care se petrec în PSD nu sunt tocmai bune. Acum, liderul PNL  îl așteaptă pe Mihoc în formațiunea pe care o conduce, deși există speulații că acesta ar simpatiza mai mult cu PLR-ul lui Ehegartner.

După ce în ultimele zile în care a mai fost permisă migrația politică, Marcel Mihoc a ales să părăsească PSD-ul pentru a deveni independent, acum acesta este așteptat cu brațele deschise în PNL Timiș chiar de liderul Nicolae Robu care îl ademenește numai cu vorbe de laudă.

“L-am cunoscut în campania electorală pe care am dus-o în USL. Nu știam de nemulțumirile lui din PSD, dar l-am cunoscut atunci ca pe unul dintre cei mai seriosi USL-iști. Un om de bun simț, la locul lui. N-am avut nicio relație specială cu dânsul, dar l-am cunoscut ca pe un om care și-a făcut datoria pentru PSD. Când am văzut că a plecat mi-am dat seama ce se întâmplă în PSD. Acolo totul este clientelar. Vrei să intrii în cărdășii esti bun, nu vrei să intrii, nu mai ești bun”, a declarant Robu.

Cu toate acestea există speculații că Mihoc ar simpatiza mai mult cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, așa că un transfer la PLR ar parea unul mult mai palpabil din acest punct de vedere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*