Ultimele stiri

Robu îl atacă pe Dragnea: Măcar administrația publică locală trebuie lăsată să funcționeze neperturbată de interese politicianiste, meschine

Atac dur al primarului Nicolae Robu la adresa vicepremierul Liviu Dragnea după ce acesta din urmă a propus ca aleşii locali să poată, pentru o perioadă de două săptămâni, să îşi aleagă în ce partid vor să activeze, fără să îşi piardă mandatul!

“Declarația d-lui Liviu Dragnea privind intenția PSD de a permite primarilor, timp de două săptămâni, să-și schimbe partidul denotă o mare disperare: disperarea PSD că Victor Ponta va pierde alegerile prezidențiale, așa cum se prefigurează tot mai clar. Dincolo de diferența dintre Klaus Iohannis – un om care are în spate realizări concrete, nu vorbe goale – și Victor Ponta, diferență în continuă evoluție în favoarea primului, PSD este frământat de diferența dintre susținerea avută la populație de către ACL și PSD. Ca să dau un singur exemplu: în județul Timiș, ACL are primari pentru peste 85% din populația județului, în timp ce PSD pentru abia vreo 13%! Evident că, în aceste condiții, PSD încearcă disperat să atragă primari ai ACL, prin presiune, prin promisiuni mincinoase, prin întregul arsenal de mijloace murdare pe care a dovedit în timp că-l stăpânește foarte bine!

Fac apel la PSD să renunțe la intenția anunțată, expresie a mentalității sale de partid-stat, persistentă, iată, chiar și acum, la 25 de ani de la Revoluție, și să nu perturbe administrația publică locală, supunând-o respectivului arsenal! Dacă guvernarea este cum este și funcționează cum funcționează, ducând România în recesiune, măcar administrația publică locală trebuie lăsată să funcționeze neperturbată de interese politicianiste, meschine”, a declarat liderul PNL Timiș, Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*