Ultimele stiri

Robu, indignat de incidentul de la meciul RCM Timișoara – Farul Constanța. Ce cere edilul

Nicolae Robu

Incidentul de la meciul de rugby de sâmbătă dintre RCM Timișoara și Farul Constanța nu a rămas necomentat nici de primarul Nicolae Robu. Într-un mesaj pe Facebook acesta și-a exprimat indignarea față de ceea ce s-a întâmplat înainte de începerea partidei pe care bănățenii au pierdut-o cu 0-9. Acum edilul cere Federației Române de Rugby repetarea meciului.

„Echipa Timisoarei a fost nevoita sa joace aceasta finala fara 6 dintre cei mai buni jucatori ai sai, in urma unui mizerabil act de sabotaj!

Paginile cu vizele medicale ale acestor jucatori au fost rupte de catre cineva din legitimatiile lor, lucru constatat chiar inaintea orei meciului!

Am cerut arbitrilor sa accepte re-vizarea pe loc -de fapt: emiterea de vize duplicat-, de catre directorul Policlinicii Sportive, dr. Serbescu, prezent la stadion, pe baza inregistrarilor din registrele Policlinicii. Nu s-a acceptat!

Cerem Federatiei Romane de Rugby repetarea acestui meci! Egalitatea de sansa trebuie sa functioneze in orice domeniu si in orice imprejurare intr-o societate civilizata si, cu atat mai mult, in sport, mai ales intr-un sport atat de greu cum este rugby-ul!”, a scris Robu pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*